Poslednji Lingoda jezički maraton || The Last Lingoda Language Marathon

Friday, August 30, 2019








Ćao Insta učenici!

Lingoda jezički maraton je ponovo ovde!

Vreme je da unapredite svoje znanje stranog jezika sa POSLEDNJIM ikada Lingoda jezičkim maratonom po promotivnoj ceni.

Kao što već znate bez vežbe nema uspeha. Najbitnije kod učenja jezika je kontinuitet, morate da govorite strani jezik svaki dan kako bi unapredili svoje znanje.

Najbolji i najbrži način je da pohađate časove jezika svakodnevno. Uz Lingoda jezički maraton naučićete da govorite tečno za samo 3 meseca uz refundaciju od do čak 100%.

Ovo će biti poslednji Lingoda jezički maraton po promotivnoj ceni, požurite i rezervišite svoje mesto odmah.

Nema više aplikacija za učenje stranog jezika koje vam ne daju feedback, nema više punih učionica, i nedovoljno kvalifikovanih profesora jezika koji ne govore strani jezik kao maternji jezik.

Lingoda jezički maraton je rešenje i siguran put ka tome da govorite strani jezik kao maternji. I ovo je poslednja prilika da probate Lingoda jezički maraton i uživate u beneficijama.

Pohadjajte časove jezika svakog dana tokom 3 meseca za maraton, ili 15 časova mesečno za polumaraton.

Uz maraton ili polumaraton ćete videti jasan napredak. Vidljiv napredak je moguć samo ako pohađate maraton ili polumaraton i to svakodnevno sa nastavnicima koji govore jezik kao maternji.

Na primer, ja sam pohađala časove nemačkog u Lingodi i mogu da kažem da je napredak veoma brz i vidljiv.

Razlozi za to što je Lingoda maraton tako uspešan su:

·      Iskusni, kvalifikovani profesori koji govore jezik kao maternji jezik
·      Fleksibilan raspored časova što znači da možete pohađati časove bilo kada i bilo gde
·      Male grupe, bolji rezultati jer imate više prike da govorite i aktivno učestvujete, a nastavnik ima vremena da vam posveti više pažnje
·      Dobro organizovani časovi
·      Lingoda sertifikati su po najvišim standardima (CEFR standard)

Ovaj, poslednji promotivni maraton počinje 23. septembra 2019. godine i trajaće do 21. decembra 2019. godine.

Kako bi učestvovali u maratonu potrebno je da pohađate 30 časova jezika mesečno tokom 3 meseca ili 15 časova mesečno za polumaraton tokom 3 meseca. Važno je da znate da možete pohađati samo jedan čas dnevno.

Najbrži način da govorite jezik tečno je uz Lingoda jezički maraton gde dobijate refundaciju od 100% ili ako nemate baš puno vremena uz polumaraton i 50% refundacije.

Maraton postoji za engleski, nemački, francuski, španski i poslovni engleski jezik. Nije bitno da li ste početink ili srednji nivo jer maraton i polumaraton postoje za različite nivoe, od početnih do napredih. Lingoda će odrediti vaš nivo i pronaći vam odgovarajući kurs.

Kako bi učestvovali u maratonu treba da se prijavite do 9. Septembra 2019. godine.

Kada se registrujete biće vam naplaćen deposit u iznosu od 49 evra (NE REFUNDIRA SE) za rezervaciju kursa. Kada se registrujete za maraton prijavljujete se za 3 uplate kursa, prvog, drugog i trećeg meseca. Cena prvog meseca će vam biti umanjena za 49 evra koje ste platili za rezervaciju mesta. Prvi mesec se naplaćuje 10. Septembra 2019.

Ukoliko uspešno budete pohađali svih 90 časova tokom 3 meseca za maraton, i 45 časova za polumaraton, 49 evra koje ste platili za rezervaciju će vam biti vraćeno kao i kompletna cena kursa maratona, ili 50% od ukupnog iznosa za polumaratona.

Pored toga uz Insta Teacher vaučer TALK27 dobijate popust od 10 evra na depozit koji plaćate pri rezervaciji, te umesto 49 evra za deposit iznosi 39 evra. Što znači da ako pohađate sve časove plaćate samo 39 evra za 90 časova jezika!

Imajte u vidu da će vam Lingoda vratiti kompletan iznos ako pohađate ceo maraton tj. 100%, odnosno 50% od iznosa polumaratona ukoliko pohađate polumaraton.

Sve što treba da uradite je da dođete na čas koji ste sami zakazali na vreme i da aktivno učestvujete. Ukoliko zakažete čas i propustite ga, ili ne zakažete čas možete da nastavite da pohađate nastavu i iskoristite priliku da unapredite znanje vašeg jezika, međutim kurs vam neće biti refundiran.

Detaljno pročitajte uslove maratona i polumaratona na Lingoda sajtu ovde.

Požurite jer su mesta za maraton ograničena i nepropustite poslednji Lingoda jezički maraton i ne zaboravite Insta Teacher vaučer za popust od 10 evra.

Do sada je više od 15,000 ljudi pohađalo 5 Lingoda maratona u protekle 3 godine. Mnogima je ovo iskutvo promenilo život, pomoglo im da pronađu novi i bolji posao, da ostvare nova prijateljstva ili da se čak presele u inostranstvo radi posla ili studija. Možete pronaći divna iskustva koje su oni podelili sa Lingoda timom na Lingoda websajtu ili Lingoda Instagramu. Pogledajte ih za malo inspiracije i motivacije.

Ukoliko nista raspoloženi za maraton, Linogoda nudi i druge kurseve sa fleksibilnim cenama i rasporedon. Više informacija na Lingoda sajtu.

Trk na maraton!

_______________________________________________________

Registracija za Lingoda maraton i polumaraton: http://bit.ly/JelenaMarathon

Insta Teacher vaučer za besplatnu registraciju: TALK27 

Lingoda Instagram: https://www.instagram.com/lingoda_official

Pravila maratona: https://www.lingoda.com/en/terms

Početak maratona: Septembar 23, 2019

Kraj maratona: Decembar 21, 2019

Registracija do: Septembar 9, 2019

Uplate datumi:

  • Uplata 1:  Septembar 10 
  • Uplata 2: Octobar 16
  • Uplata 3: Novembar 15


1 comment

Latest Instagrams

© Insta Teacher. Design by Fearne.