Sprint do uspeha || NOVI Lingoda jezički sprint

Monday, November 18, 2019









Ćao Insta učenici,

Danas za vas imam posebno iznenađenje.

Da li želite da unapredite svoje znanje stranog jezika? Da li želite da prevaziđete strah od govora na stranom jeziku? Unapredite svoje znanje stranog jezika za samo 3 meseca uz refundaciju od do čak 100%.
  
Uz jedan čas stranog jezika dnevno za samo 3 meseca, ili 15 časova mesečno za samo 3 meseca možete unaprediti svoje znanje stranog jezika. Ovo je moguće samo uz novi Lingoda Sprint!!!

Kao što već verovatno znate, već smo govorili o Lingoda maratonu koji i sam i ja sama pohađala. Lingoda maraton je i meni pomogao da savladam znanje namačkog jezika u najkraćem mogućem roku od samo 3 meseca. 

Poslednji Lingoda maraton je počeo u septembru ove godine, međutim zbog velikog interesovanja i vaših komentara i poruka, Lingoda je odlučila da pokrene novi fenomenali projekat – Lingoda Sprint čiji je cilj da vam pomogne da savladate strani jezi za samo 3 meseca.

Kursevi stranih jezika u Lingodi su poznati po visokom kvalitetu. Sve kurseve drže nastavnici koji govore taj strani jezik kao maternji. Termini časova su fleksibilni, možete imate čas bilo kad i bilo gde, bilo tokom vikenda, u pauzi za ručak, kad god poželite. Svi kursevi se odvijaju u veoma malim grupama, u proseku do 3 učenika po kursu, što će vam dati više prilike da aktivno koristite jezik i naučite više. Pored toga Lingoda vam obezbeđuje sav nastavni materijal koji vam je potreban za časove te ne morate da brinete o tome da li imate sve potrebne knjige.

Novi i prvi Lingoda Sprint počinje 7. januara 2020. godine, a traje do 5. aprila 2020. godine.

Kako bi učestvovali u Lingoda Sprintu potrebno je da pohađate dogovoren broj časova mesečno. Međutim, zapamtire da možete pohađati samo jedan čas dnevno.

Kako bi uspešno završili Super Sprint potebno je pohađate 30 časova stranog jezika mesečno, tokom 3 meseca, jedan čas svakog dana. Na ovaj način 100% cene kursa će vam biti vraćeno. To znači da će vas kurs koštati 0 dinara!!!

Ako nemate dovoljno vremena, postoji i Sprint opcija gde je potrebno pohađati 15 časova jezika mesečno tokom 3 meseca uz refundaciju od do 50%. Što znači da ćete platiti samo 50% od ukupne cene kursa.

Sprint i Super Sprint su dostupni za različite jezike: engleski, nemački, francuski, španski i poslovni engleski. Pored toga, Sprint i Super sprint su dostupni za sve nivo, bilo početni, srednji ili napredni. Lingoda vam nudi kurs baš po vašoj meri.

Kako bi učestvovali u Sprintu ili Super Sprintu potrebno je da se prijavite do 19. decembra 2019. godine.

Prilikom prijate biće vam naplaćen deposit od 49 evra kaki bi uspešno rezervisali svoje mesto.  Ovaj deposit će vam naravno biti vraćen ako uspešno budete pohađali dogovoren broj časova Sprinta ili Super Sprinta. Ali to nije sve – uz Insta Teacher vaučer SPRINT20 dobijate popust od 10 evra na ovaj depozit te ćete za rezervaciju platiti samo 39 evra.

Pored toga, prilikom prijave na Sprint ili Super Sprint se obavezujete na mesečnu uplatu prvog, drugog i trećeg meseca. Prva mesečna uplata će vam biti umanjena za iznos depozita koji ste platili prilikom rezervacije mesta.  Međutim, i ovi iznosi će vam biti u potpunosti refundirani ako uspešno budete pohađali dogovoren broj časova Sprinta ili Super Sprinta. Što znači svih 90 časova Super Sprinta odnosno 45 časova Sprinta.

Nema trikova ni zabune – Lingoda je tu da vam pomogne i da vas motiviše da dostignete vaše ciljeve. Sav novac dobijate nazad ako pohađate sve časove po dogovoru. Potrudite se da pročitate pravila Sprint na Lingoda sajtu koji se nalazi ovde. I ne zaboravite da su mesta organičena!!!!

Do sada je čak 20,000 ljudi pohađalo 6 Lingoda maratona u poslednje 3 godine. Mnogima je ovo iskustvo transformisalo život jer im je pomoglo da pronađu posao iz snova, da prevaziđu strah od govora na stanom jeziku u različitim situacijama. Njihova iskustva možete pročitati ovde. Pored toga posetite Lingoda Instagram nalog @lingoda_official za više ovih priči i iskustava.

____________________________________________________

Registracija sa Sprint i Super Sprint: http://bit.ly/InstateacherSprint

Insta Teacher vaučer u iznosu od 10 evra : SPRINT20


Lingoda Instagram: https://www.instagram.com/lingoda_official


Pravila maratona: https://www.lingoda.com/en/terms


Početak Sprinta i Super Sprinta: 7. januar 2020.


Kraj Sprinta i Super Sprinta: 5. april 2020.


Registracija do: 19. decembar 2019. 

Uplate datumi:

  • Uplata 1:  20. decembar 2019. 
  • Uplata 2: 29. januar 2019.
  • Uplata 3: 28. februar 2019. 







Post a Comment

Latest Instagrams

© Insta Teacher. Design by Fearne.