The Lingoda Language Marathon || Lingoda jezički maraton

Wednesday, April 24, 2019






Ćao Insta učenici!

Nedavno smo na Insta Teacher sajtu govorili o jezičkom maratonu, zbog velikog interesovanja, to je tema današnjeg posta.

Jedna od najbitnijih stvari kod učenja jezika je praksa. Bez prakse nema napretka. Učenje jezika svakodnevno uz nastavnike jezika koji govore taj jezik kao maternji je najbolji način da naučite tečno da govorite strani jezik.

Besplatne aplikacije za učenje jezika, kao što su Babbel i Doulingo su korisne, međutim uz njih nećete naučiti da govorite tečno, isto tako časovi jezika jednom nedeljno nisu dovoljni da tečno propričate.

Najbolji i najbrži način je da pohađate časove jezika svakodnevno. Uz Lingoda jezički maraton naučićete da govorite tečno za samo 3 meseca uz refundaciju do čak 100%.

Uz Lingoda maraton od 30 časova mesečno, u period od 3 meseca, što znači jedan čas svakog dana ili ako nemate vremena postoji opcija polumaratona, od 15 časova mesečno, u periodu od 3 meseca. Uz maraton ili polumaraton ćete videti jasan napredak. Vidljiv napredak je moguć samo ako pohađate maraton ili polumaraton i to svakodnevnno sa nastavnicima koji govore jezik kao maternji.

Na primer, ja sam pohađala časove nemačkog u Lingodi i mogu da kažem da je napredak veoma brz i vidljiv.

Razlog za to su metode koje nastavnici u Lingodi koriste i koje će zagarantovano dovesti do toga da tečno govorite jezik jer ćete učiti od nastavnika koji govore jezik kao maternji, i to u malim grupama. Koristićete materijale koji su posebno pripremljeni za online nastavu koje su spremili Lingoda stručnjaci. Velika prednost je što možete pohađati časove bilo kad, i bilo gde. Pored toga možete da skinete časove i učite nazavisno. Takođe dobijate pristup svim novim sadržajima kada su obnovljeni. I ono što je najbitnije, Lingoda nastavnici su tu da vas motivišu i pomognu vam na ovom putu.

Maraton ovog puta počinje 27. maja 2019. i trajaće do 24. avgusta 2019. Kako bi uspešno završili ovaj maraton morate pohađeti 30 časova svakog meseca, u period od 3 meseca. Ako nemate vremena za ovo, postoji i polumaraton, od 15 časova mesečno, koji traje 3 meseca. Imajte u vidu da možete pohađati samo jedan čas dnevno.

Maraton će da vam pomogne da naučite da govorite jezik tečno i da unapredite znanje uz zagarantovanu refundacuju od 100%.

Polumaraton je idealan za one koji su zauzeti zbog posla ili škole jer možete da zakažete čas kad god vam odgovara, bilo da je veče ili noć. Treba da pohađate 15 časova mesečno tokom 3 meseca, i možete da zaradite bonus od do 50%.

Lingoda maratoni i polumaraotni su dostupni za engleski, nemački, francuski, španski i poslovni engleski jezik. Postoje časovi za svaki nivo tako da nije bitno da li ste početnik ili već imate iskustvo.

Kako bi učestvovali u maratonu treba da se prijavte do 13. maja 2019. Ako ste već pohađali maraton ranije, ali niste se kvalifikovali za refundaciju, možete to učiniti ponovo.

Sve što treba da uradite je da se prijavite do 13. maja 2019, tada ćete platiti registraciju od 5e, međutim, uz Insta Teacher code: SPEAK29 kod, dobijate potpuno besplatnu registraciju. Kada se registrujete prva uplata za maraton će biti naplaćena 20. maja 2019. Ali, nemojte da zaboravite da će vam Lingoda vratiti sav vaš novac ako ispoštujete sva pravila maratona koje možete videti na Lingodasajtu u uslovima korišćenja. 

Nema trikova, sve što treba da uradite je da se pojavite na vreme na časove koje ste zakazali i da aktivno učestvujete. Ako se ne pojavite na času kurs vam neće biti refundiran.

U slučaju da se prijavite i da se predomislite, imate 14 dana od prijave da otkažete učešće.

Mesta za maraton su ograničena te je važno da rezervišete svoje mesto što pre! I pročitajte uslove maratona na Lingoda sajtu.

Do sada je preko 10.000 ljudi pohađalo 4 Lingoda maraton u poslednje 2 godine. Mnogima je ovo iskustvo transformisalo život tako što im je pomoglo da dobiju novi posao, ostvare nova prijateljstva ili na studiraju u inostranstvu. Svoja iskustva su podelili sa Lingodom i možete ih videti naLingoda sajtu. Takođe pratite Lingodu na njigovom Instagramu da vidite neke od ovih pričica ovde

Ako maraton nije za vas, Lingoda nudi i časove jezika. Ovo možete testirati potpuno besplatno. Više o tome na Lingoda sajtu ovde.

To je sve za danas!

Svi na maraton!


_________________________________


Registracija za Lingoda maraton i polumaraton: http://bit.ly/JelenaMarathon5

Insta Teacher vaučer za besplatnu registraciju: SPEAK29 

Lingoda Instagram: https://www.instagram.com/lingoda_official

Pravila maratona: https://www.lingoda.com/static.lingoda.com/default/0001/38/19cd26a2b5e4cd012a5dcf948e8dea356261b6db.pdf

Početak maratona: 27. maja 2019.

Kraj maratona: 13. maja 2019.

Registracija do: 24. avgusta 2019.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Insta Teacher. Design by Fearne.