Learn a language for FREE || Naučite engleski jezik BESPLATNO

Wednesday, December 19, 2018










Hey guys, 


U poslednje vreme mi stiže puno porkuka od vas:

·      Kako da naučim engleski?
·      Kako da naučim engleski brzo?
·      Kako da naučim engleski potpuno besplatno?

Danas vam donosim ogovore na sva ova pitanja.



Znanje stranog jezika je izuzetno bitno – ako znate strani jezik imaćete prilike za bolje obrazovanje, bolju karijeru i bolje prilike za napredak.

Danas, želim da vam predstavim jedan mali izazov – tj naučite engleski za 90 dana potpuno besplatno i promenite svoj zivot!

Kako, pitate se?

Pridružite se Lingoda Maratonu i pohadjajte 90 časova engleskog jezika, jedan čas svakog dana u narednih 90 dana, potpuno besplatno!

Pre nego što vam objasnim detalje maratona, želim da vam predstavim Lingodu. Lingoda je online škola stranih jezika u kojoj možete nauciti: engleski, nemački, franckuski ili španski. Možete učiti jezike individulano ili u malim grupama i to od nastavnika koji govore te jezike kao maternji jezik. Časovi su prilagodjeni vama te možete biti sigurni da ćete postići svoje ciljeve. Časovi su dosputni 24 sata dnevno te nije bitno gde se nalazite. Sve što vam je potreno je vaš kompjuter i internet. 

Da se vratimo na Lingoda maraton, maraton počinje 21. januara 2019. godine i traje 3 meseca, dakle završava se 20. aprila 2019.

Lingoda nudi marathon za nekoliko različitih jezika, ako ste zadovoljni svojim znanjem engleskog, možete iskoristiti ovu priliku da naučite nemački, franckuski, spanski ili čak poslovni engleski.

Ako odlucite da pohadjate maraton poslovnog engleskog unapredićete vaš performans na poslu jer ce te učiti veštine koje su bitne za intervjue za posao, prezentacije, poslovnu korespondenciju itd.  Tako ćete poboljšati vaše šanse za povišicu, odnosno bolju poziciju na poslu. Ovaj marathon je namenjen nivoima B2 i višim.

Možete pohadjati kurs generalnog engleskog i unaprediti znanje engleskog što će vam pomoći u skoli, na fakultetu ili pri putovanjima.

Ne morate brinuti o nivou kurse, jer Lingoda nudi kurseve koji odgovaraju različitim nivoima. Koji god nivo da odaberete, Lingoda maraton će vam pomoći da unapredite znanje engleskog, da govorite sa više samopouzdanja, da poboljšate vaše ocene na fakultetu i školi.

Možete pohadjati Lingoda marathon, što podrazumeva 30 casova engleskog mesečno, 1 čas svakog dana, naredna 3 meseca, što je ukupno 90 casova, Lingoda će vam u potpunosti refundirati iznos kursa. Cena kursa je onda - 0 dinara! 

Za one koji nemaju vremena da pohadjaju maraton, idealna opcija je polumaraton. Polumaraton se sastoji od 15 časova mesečno u periodu od 3 meseca, a ako uspešno pohadjate svih 45 časova tokom 3 meseca, Lingoda ce vam refundirati 50% iznosa kursa. Zapamtite da je moguće da zakazete jedan čas dnevno.

Koji god maraton odlučite da pohadjate Lingoda ce vam obezbediti sve potrebne materijale za časove. Imaćete slobodan pristup ovim materijalima na Lingoda platform.
  
Ako ste zainteresovani da pohadjate jedan od Lingoda maratona ili polumaratona, morate se prijaviti do 14. januara 2019. godine.
  
Sve što treba da uradite da bi ste se prijavili je da platite kotizaciju od 5 evra, ali Insta Teacher ima poseban poklon za vas, vaučer u iznosu od 4,5 evra što znaći da ćete platiti samo 0,50 eura za prijavu. Vaučer se nalazi na kraju ovog posta. 

Takodje postoji opcija Pay Now, odnosno plati odmah, uz koju osiguravate popust od 10%. Uz ovu opciju ćete moći odmah da rezervišete termine vaših časova. Takodje uz PayNow opciju neće vam biti naplaćena kotizacija, te je prijava za kurs potpuno besplatna. 

 Kada se prijavite za kusr bićete automatski prijavljeni za 3 mesecnu subskripciju.  Platicete tri puta, odredjenu sumu koju možete videti ovde.
  
Kako bi obezbedili potpuno bestplatan kurs potrebno je da pohadjate sve časove, dakle ne smete izostati ni jednom, treba da budete pripremljeni i da učestvujete u času.

U slučaju da propustite čas kurs vam neće biti refundiran, medjutim, i dalje dobijate odlično obrazovanje i učite strani jezik od nastavnika koji govre taj jezik kao materni, te niste na gubitku jer postižete uspeh. 

Ako se prijavte danas, kurs vam neće biti naplaćen do 17. januara 2019. godine. U slučaju da se predomislite, od trenutka prijavljivanja za kusr imate 14 dana da otkažete učešće i samim tim vam kurs vam neće biti naplaćen, odnosno biće refundiran. Kod Pay Now opcije ovo nije moguće.

Lingoda je idelno mesto za učenje jezika jer će vas Lingoda profesori motivisati i pomoćiće vam da steknete samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku, radićete u malim grupama do 3 ucenika i dobićete feedback i pomoć na licu mesta. Odaberite koliko časova želite, kad želite da ih pohadjate i pronadjite teme koje vas zanimaju i koje su u skladu sa vašim ciljevima. Pohadjanje kursa će vam omogućiti da unapredite vašu karijeru, živite u inostranstu ili čak da dobijete unapredjenje ili veću platu.
   
Mesta za maraton i polumaraton su ograničena! Požurite i prijavite se do 14. januara 2019. godine. Pravo vreme je da donesete ovu odluku i udjete u Novu godinu naoružani novim znanjem.

Nekoliko saveta za pohadjanje Lingoda kurseve:
  • Proverite internet konekciju da budete sigurni da je sve u redu
  • Skinite materijale za čas unapred kako bi spremni za čas
  • Nadjite mirno mesto kako bi mogli da se skoncentrisete
  • Koristite laptop ili kompjuter za čaosve, mobilni telefon nije idealno resenje
  • Spremite neko tolo pice jer cete sigurno mnogo pricati
  • Zakažite časove bar 7 dana unapred

Ukoliko propustitre čas zbog tehničkih problema na strani Lingode, možete to prijaviti i budite bez brige, postoji i dalje mogućnost da vam se kurs refundira. A propušteni cas ćete moći da pohadjate kada se maraton završi.

Dosta je odlaganja, udjite u Novu godinu spremni i odlučni da unapredite svoje znanje poboljšate svoje ocene ili status na poslu. Znanje otvara vrata i stvara odlične prilike, prijavite se danas, ne zaboravite vaucer kako biste dobili popust koji se nalazi na kraju ovog posta. Uštedite čak do 800 evra i prijavite se za Lingoda Maraton. Stekinte samopouzdanje Ii unapredite vaše znanje.

Više informacija se nalazi u Lingoda uslovima koriscenja ovde, dobro ih pregledajte da budete sigurni da ste sve dobro razumeli.

Budite odlučni i trk na maraton!

Link za Lingoda maraton i polumaraton - ovde

Vaučer za prijavu u iznosu od 4,5 evra: STUDY35

Post a Comment

Latest Instagrams

© Insta Teacher. Design by Fearne.